Nekeptas varškės ir žele tortas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas varškės ir žele tortas
Autorius apie receptą: Puikus, gaivus ir labai gardus tortas! Puikus, gaivus ir labai gardus tortas! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
400 gramų grietinės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
60 mililitrų vandens (želatinai)
20 gramų želatinos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Želė sluoksniui:
77 gramai aviečių želė (1 pakelio)
200 gramų aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žele paruošti pagal instrukcija ant pakelio. Atvėsinti.
2.
Nedidelį dubenelį iškloti maistine plėvele, sudėti uogas ir užpilti atvėsusia aviečių želė. Palikti šaldytuve stingti.
3.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
4.
Į varškė sudedame kondensuotą pieną, grietinę, suberiame vanilinį cukrų ir elektriniu smulkintuvu sutriname iki kreminės konsistencijos masės. Po truputį, maišant, supilame želatiną, viską išmaišome.
5.
Sustingusią žele iš dubenelio perkeliame į torto formą - dedame maždaug viduryje, platesne dalimi į apačią. Ant jos sudedame varškės masę, tolygiai paskirstome. Dedame į šaldytuvą, kol sustings.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital