Nekeptas varškės tortas su persikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas varškės tortas su persikais
Nekeptas varškės tortas su persikais
Nekeptas varškės tortas su persikais
Nekeptas varškės tortas su persikais
Autorius apie receptą: Aš esu savamokslė tortų ir kitų desertų kepėja. Na, žinoma, tikrai nemoku kurti receptų, dažniausiai naudojuosi rastais receptais. Bet kepti ir gaminti desertus aš mėgstu, Aš esu savamokslė tortų ir kitų desertų kepėja. Na, žinoma, tikrai nemoku kurti receptų, dažniausiai naudojuosi rastais receptais. Bet kepti ir gaminti desertus aš mėgstu, man tai malonus užsiėmimas. Lengvas, gaivus, greitai paruošiamas ir, be abejo, skanus varškės nekeptas tortas su persikais. Užtruksite apie 20 min + laikas, kurio reikės tortui stingti. Recepto šaltinis: „Tuperware“ susirinkimas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
150 gramų balto šokolado
130 gramų kukurūzų dribsnių
Kremui:
500 gramų varškės (trintos, geriausia naudoti skirtą kepiniams)
500 gramų graikiško jogurto
480 gramų konservuotų persikų
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
150 mililitrų vandens (želatinai)
1 vienetas citrinų
2 šaukštai želatinos
Papuošimui:
pagal poreikį šilauogių
pagal poreikį mėtų (lapelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baltą šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Sumaišome su kukurūzų dribsniais.
2.
Į 28 cm skersmens tortinę sukrečiame dribsnius, paspaudžiame ir tolygiai paskirstome ant pagrindo. Dedame į šaldytuvą sutvirtėti.
3.
Kremui želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 20 min. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždedame ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitiname (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną paliekame atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
4.
Varškę sumaišome su jogurtu, kondensuotu pienu.
5.
Persikus supjaustome nedideliais gabalėliais. Kelias puseles supjaustome skiltelėmis ir atidedame papuošimui.
6.
Atvėsusią želatiną įmaišome į varškės masę. Suberiame persikus. Viską gerai išmaišome ir supilame ant paruošto pagrindo.
7.
Dedame į šaldytuvą stingti bent 4 val.
8.
Papuošiame pjaustytomis persiko puselėmis, šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital