Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais
Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais
Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais
Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais
Nekeptas varškės tortas su "Oreo" sausainiais
Autorius apie receptą: Gaivus, lengvai pagaminamas, bet toks puošnus, kad puikiai tiktų bet kokiai šventei. Gaivus, lengvai pagaminamas, bet toks puošnus, kad puikiai tiktų bet kokiai šventei. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
176 gramai oreo sausainių (1 pakelio)
800 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų sviesto
100 mililitrų vandens (želatinai)
4 šaukštai cukraus
0.5 vieneto citrinų (sulčių ir nutarkuotos žievelės)
2 šaukštai želatinos
Papuošimui:
2 vienetai oreo sausainių
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Torto pagrindui sausainius smulkintuvu arba kočėlu sutriname iki trupinių. Kelis šaukštus sausainių trupinių atidedame į šalį, juos įmaišysime į varškės masę.
2.
Sviestą ištirpiname garų vonelėje.
3.
Sausainių trupinius užpilame sviestu ir gerai išmaišome. Masę tolygiai paskirstome į 20 cm skersmens torto formą. Dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 20 min. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždedame ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitiname (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną paliekame atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
5.
Varškę išsukame su cukrumi. Įmaišome citrinos sultis ir tarkuotą žievelę.
6.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Po truputį įmaišome į varškės masę. Suberiame keletą šaukštų sausainių trupinių. Plona srovele, maišant, supilame želatiną. Gerai išmaišome.
7.
Varškės masę pilame ant torto pagrindo. Išlyginame paviršių. Puošiame oreo sausainiais ir braškėmis. Dedame į šaldytuvą stingti bent kelioms valandoms, geriausiai nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital