Nekeptas varškės tortas su konservuotais persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Nekeptas varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas varškės tortas su konservuotais persikais
Autorius apie receptą: Pagaminti tortuką išties labai nesudėtinga, o ir laiko daug nesugaišite. Taigi, norite gardaus torto ar deserto čia ir dabar, nedvejodami naudokitės šiuo mano tortuko receptu, Pagaminti tortuką išties labai nesudėtinga, o ir laiko daug nesugaišite. Taigi, norite gardaus torto ar deserto čia ir dabar, nedvejodami naudokitės šiuo mano tortuko receptu, kuris tikiuosi patiks tiek jums, tiek jūsų draugams ar artimiesiems. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų biskvitinių pirštelių
120 mililitrų pieno (arba kavos)
1 sluoksnis:
400 gramų desertinės varškės (vanilinio skonio)
830 gramų konservuotų persikų
1.5 šaukšto želatinos
2 sluoksnis:
300 mililitrų vandens (karšto)
77 gramai vyšnių želė
3 sluoksnis:
400 gramų desertinės varškės (vanilinio skonio)
1.5 šaukšto želatinos
8 šaukštai vandens
Viršui:
8 šaukštai vandens (apytikriai)
1 šaukštas želatinos (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenėlį suberti želę, pilti 300 ml karšto vandens, išmaišyti, atvėsinti. Dėti į šaltą vietą iki kol sutvirtės.
2.
Sausainius pamirkyti piene ir dalį sudėti į torto formos dugną (naudojau 24 cm skersmens), likusius sausainius šiek tiek sutrupinti ir sudėti aplink torto formos šonus.
3.
Pirmam sluoksniui į dubenį berti želatiną, pilti vandenį ir išmaišyti. Palikti 10 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti iki kol granulės ištirps. Tuomet atvėsinti.
4.
Į dubenį dėti 400 gramų varškės, supilti želatiną ir išmaišyti.
5.
Persikus supjaustyti mažais gabaliukais (šiek tiek pasilikti papuošimui), dalį sudėti į dubenį su varške ir išmaišyti. Supilti į torto formą ant sausainių sluoksnio, dėti į šaldytuvą ir palikti pastovėti 20 - 30 minučių.
6.
Antram sluoksniui vyšnių želę supjaustyti gabalėliais, sudėti želę ant varškės sluoksnio.
7.
Trečiam sluoksniui į dubenį berti želatiną, pilti vandenį ir išmaišyti. Palikti 10 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti iki kol granulės ištirps. Tuomet atvėsinti.
8.
Į dubenį dėti 400 gramų varškės, supilti želatiną ir išmaišyti, dėti pasiliktus smulkintus persikus į dubenį su varške ir išmaišyti. Supilti ant vyšnių sluoksnio.
9.
Persikus, kuriuos atsidėjote, supjaustyti griežinėliais ir papuošti tortą.
10.
Į dubenį pilti vandens, berti želatiną ir išmaišyti. Ištirpinti. Apšlakstyti persikus. Dėti į šaldytuvą iki kol sustings.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ženia
2022-11-05 18:50
Sugadinau tiek produktų ir tiek laiko, kad išmečiau. Nebandykit ištrint komentaro. Nerekomenduoju nei kiek!! ATSAKYTI
Diana
2023-01-31 18:16
kodel nerekomenduojat? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital