Nekeptas varškės tortas su kokosų pienu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas varškės tortas su kokosų pienu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
300 gramų sausainių
100 gramų sviesto
Įdarui:
800 gramų kokosų pieno
1 kilogramas kreminės varškės
200 gramų cukraus
100 mililitrų likerio
6 šaukšteliai želatinos
Papuošimui:
1 sauja vynuogių
4 vienetai mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatiną užpilti viena 400 g skardine kokoso pieno ir palikti apie 20 minučių išbrinkti.
2.
Tuo tarpu sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Trupinių mase iškloti apvalios torto formos dugną (naudojau 28 cm skersmens formą) ir dėti į šaldytuvą.
3.
Kremui varškę lėtai išsukti su likusia 400 g skardine kokoso pieno. Supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.
4.
Išbrinkusią želatiną dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti! Šiek tiek praaušusią želatinos masę pamažu įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
5.
Supilti viską ant torto pagrindo ir statyti į šaldytuvą. Kai tortas pradės stingti (maždaug po 20-30 minučių), galima papuošti jo viršų vynuogėmis, o tada padėti į šaldytuvą stingti toliau. Prieš patiekiant, papuošti mėtų lapeliais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
isbandziau
2020-10-02 13:28
man atrodo turetu buti ne 6 saukstelio,o 6 saukstai zelatinos,nes man su 6 sauksteliais niekas nesustingo ATSAKYTI
Janina
2019-06-19 19:04
Kokią kreminę varškę naudojat? ATSAKYTI
Lina
2019-06-19 20:01
Dažniausiai kibirėliuose būna po 1 kg, President ar panaši (tik rinkitės nesaldintą). Jei mažesnėje parduotuvėje nebūtų, galima pirkti tiesiog drėgnesnę varškę (kvadratiniuose pakeliuose, ne birią) ir sutrinti blenderiu įdėjus truputį jogurto, pieno arba grietinės (čia esame pasidalinę receptu). ATSAKYTI
Alvija
2017-11-05 17:52
Labai skanus tortas, kremas tiesiog tobulas, tik vietoje likerio aš įspaudžiau šiek tiek laimo sulčių, jos labai gerai subalansavo kremą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital