Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu
Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu
Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu
Autorius apie receptą: Ne paslaptis, kad nekeptus tortus tiesiog dievinu. Jie gaivūs, greitai paruošiami ir visada pavyksta. Šį kartą torto pagrindas ne iš sausainių, bet iš riešutų ir šokolado. Ne paslaptis, kad nekeptus tortus tiesiog dievinu. Jie gaivūs, greitai paruošiami ir visada pavyksta. Šį kartą torto pagrindas ne iš sausainių, bet iš riešutų ir šokolado. Verta išbandyti. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
300 gramų varškės
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų balto šokolado
100 mililitrų pieno
1 šaukštas želatinos
Pagrindui:
80 gramų džiovintų spanguolių
60 gramų juodojo šokolado
50 gramų migdolų
50 gramų lazdyno riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į trintuvą sudėkite riešutus, spanguoles ir juodąjį šokoladą ir sumalkite į mažus gabalėlius. Torto formos (26 arba 28 cm skersmens) dugną išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite riešutų masę.
2.
Į pieną sudėkite želatiną ir palikite išbrinkti. Po to ištirpinkite ir atvėsinkite.
3.
Varškę pertrinkite per sietelį. Dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį, jogurtą, pertrintą varškę. Nuolat maišant supilkite atvėsintą ištirpintą baltąjį šokoladą ir želatiną. Masę sudėkite ant riešutų pagrindo, tolygiai paskirstykite.
4.
Palikite šaldytuve kelioms valandoms arba per naktį, kad visiškai sustingtų. Papuoškite ir skanaukite!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis