Nekeptas varškės tortas

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas varškės tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų sausainių
200 gramų sviesto
600 gramų varškės
30 gramų želatinos
200 mililitrų grietinėlės
150 gramų cukraus
100 gramų kokoso drožlių
3 vienetai bananų
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.
2.
Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
3.
Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
4.
Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
AUTORIUS: Valerija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
V
2016-12-31 09:43
Grietinėlę pilkite neplaktą, riebumą rinkitės pagal skonį :) ATSAKYTI
Dinkasia
2016-06-22 08:32
O grietinele keliu procentu riebumo? Ja tiesiog pilti skysta ar plakti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital