Nekeptas varškės pyragas su kondensuotu pienu

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Nekeptas varškės pyragas su kondensuotu pienu
Autorius apie receptą: Paprastas, gaivus ir labai skanus varariškas varškės pyragas. Paprastas, gaivus ir labai skanus varariškas varškės pyragas. Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų liesos varškės
400 gramų uogų (šilauogių, braškių, aviečių, serbentų ar kt.)
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto
360 gramų vanilinių sausainių
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
8 gramai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukti su vaniliniu cukrumi iki baltumo.
2.
Tada sudėti varškę, vėl viską gerai išmaišyti.
3.
Į varškės masę sudėti sutrupintus sausainius ir viską užpilti saldintu kondensuotu pienu. Viską dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Tuomet atsargiai sudeti šviežias uogas, kokias mėgstate, ir lėtai išmaišyti, kad uogos labai nesusimaigytų, o liktų kuo sveikesnės.
5.
Viskas! Į silikonine formą sudėkite masę ir palikite šaldytuve 2-3 val. Papuoškite likusiomis uogomis.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital