Nekeptas varškės pyragas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas varškės pyragas
Nekeptas varškės pyragas
Nekeptas varškės pyragas
Nekeptas varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų sausainių
100 gramų riešutų
100 gramų sviesto
500 gramų varškės
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (saldus)
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (35 %)
3 šaukštai želatinos
50 mililitrų vandens (želatinai ištirpinti)
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus pakepinti keptuvėje ir sumalti elektriniu smulkintuvu, sumalti sausainius, sviestą ištirpinti ir viską gerai sumaišyti. Masę dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir gerai prispausti prie dugno ir kraštų. Padėti į šaldytuvą, kol pasiruošime įdarą.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrinktų.
3.
Inde sumaišyti trintą varškę, kondensuotą pieną, medų. Kitame inde labai gerai išplakti grietinėlę ir ją atsargiai įmaišyti į varškės masę. Išbrinkusią želatiną truputį pašildyti ir įmaišyti į varškės masę.
Paruoštą varškės masę greitai supilti ant sausainių papločio ir kišti atgal į šaldytuvą 3 val., kad sustingtų.
4.
Puošti sezoniniais vaisiais ar uogomis.
AUTORIUS: Saulė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital