Nekeptas tortukas su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas tortukas su maskarponės kremu
Nekeptas tortukas su maskarponės kremu
Nekeptas tortukas su maskarponės kremu
Nekeptas tortukas su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Kai reikia kokio greito deserto, nes dietiniai, sveiki patiekalai reikiamos energijos nesuteikia. Tad va toks bejėgių desertas – turėjau žele pasidarius (planavau medutį su Kai reikia kokio greito deserto, nes dietiniai, sveiki patiekalai reikiamos energijos nesuteikia. Tad va toks bejėgių desertas – turėjau žele pasidarius (planavau medutį su žele gabaliukais kept, bet atidėsiu kitai dienai), „nepaprastoje“ spintelėje radau damų pirštelių, suplakiau kremuką, sutepiau, pastovėjo pora valandų ir valgant jaučiu, kaip vėl grįžta jėgos, eisiu žaist. (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų vandens (karšto)
200 gramų biskvitinių pirštelių
80 gramų želės (apelsinų skonio)
50 gramų juodojo šokolado (tarkuoto, apytikriai)
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų graikiško jogurto
200 gramų grietinėlės
60 gramų agavos sirupo (arba 90 g cukraus arba pagal skonį)
pagal skonį vanilės (natūralios arba ekologiško apelsino žievelės)
Sirupui:
100 gramų vandens (arba apelsinų sulčių)
20 gramų abrikosų džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įpilti vandens, suberti žele, išmaišyti, atvėsinti ir padėti šaltai iki kol sušals. Tuomet susmulkinti nedideliais gabaliukais.
2.
Kepimo popierių suglamžyti (taip lengviau iškloste formą) ir iškloti kepimo formą. Galima naudoti ir maistinę plėvelę.
3.
Suvilgymui į dubenį dėti abrikosų džemo ir užpilti vandens, išmaišyti.
4.
Į formą dėti sluoksnį biskvitinių pirštelių, apšlakstyti abrikosų džemo sirupu, pabarstyti šokoladu.
5.
Kremui į dubenį dėti maskarponės, graikiško jogurto, pilti grietinėlę, agavų sirupą ir išplakti elektriniu plaktuvu iki standumo.
6.
Pusę paruošto kremo sudėti ant biskvitinių pirštelių sluoksnio, išlyginti per visą plotą, tuomet dėti 2/3 želė ir vėl pabarstyti šokoladu. Dėti dar vieną sluoksnį biskvitinių pirštelių, pašlakstyti likusiu abrikoso džemo sirupu, dėti likusį kremą, pabarstyti šokoladu, ant torto viršaus kraštų sudėti likusią žele.
7.
Paruoštą tortuką dėti į šaldytuvą porai valandų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital