Nekeptas tinginių vyniotinis su varške ir avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekeptas tinginių vyniotinis su varške ir avietėmis
Nekeptas tinginių vyniotinis su varške ir avietėmis
Nekeptas tinginių vyniotinis su varške ir avietėmis
Nekeptas tinginių vyniotinis su varške ir avietėmis
Autorius apie receptą: Jeigu man lieptų pasirinkti, ką aš labiau mėgstu gaminti rimtus patiekalus tokius, kaip sriubos, troškiniai ar desertus. Tikriausiai linkčiau prie desertų. Tačiau, man jiems Jeigu man lieptų pasirinkti, ką aš labiau mėgstu gaminti rimtus patiekalus tokius, kaip sriubos, troškiniai ar desertus. Tikriausiai linkčiau prie desertų. Tačiau, man jiems reikia įkvėpimo ir susikaupimo. Iškepus pyragą ar šiaip pagaminus desertą ir šeimą pakvietus pasmaguriauti prie arbatos ar kavos puodelio, nori nenori namuose padvelkia ramybe ir jaukumu. Tad kuo daugiau jaukių akimirkų jūsų ir mano namuose. Receptą radau IG profilyje Neringa Zeleniūtė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
540 gramų sausainių
170 gramų sviesto
170 gramų kondensuoto pieno, saldinto
Kremui:
500 gramų varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų kokoso drožlių
pagal poreikį aviečių
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
Papuošimui:
150 gramų juodojo šokolado
100 mililitrų grietinėlės
pagal poreikį uogų (aviečių, gervuogių)
4 lapeliai mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutrupiname iki trupinių. Man patogiausia tai daryti maisto kombainu.
2.
Sviestą ištirpiname.
3.
Sausainius maišome su tirpintu sviestu ir 170 g kondensuoto pieno. Gerai išmaišome. Ant stalo klojame kepimo popieriaus ir paskleidžiame trupinius, kad išeitų kvadratas. Kočėlu pakočiojame, kad trupiniai gerai suliptų tarpusavyje, kitu atveju bus sunku suvynioti.
4.
Kremui varškę maišome su kokoso drožlėmis, kondensuotu pienu, citrinos sultimis. Paskleidžiame tolygiai ant sausainių pado. Viena linija gražiai išdėliojame avietes. Kepimo popieriumi susukame vyniotinį stipriai suspaudžiant. Dedame bent valandai į šaldytuvą sutvirtėti.
5.
Papuošimui garų vonelėje ištirpiname šokoladą su grietinėle. Apliejame vyniotinį šokolado glaistu. Puošiame uogomis ir mėtų lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital