Nekeptas tinginio skruzdėlynas su sausainiais ir maskarpone

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Nekeptas tinginio skruzdėlynas su maskarpone
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
390 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
340 gramų sausainių
250 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
Papuošimui:
80 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Karamelizuotą kondensuotą pieną, maskarponę ir minkštą kambario temperatūros sviestą išplakti mikseriu iki vientisos masės.
2.
Sausainius sulaužyti ir įmaišyti į paruoštą kremą.
3.
Į lėkštę šaukštu sukrauti sumaišytą masę, suformuojant skruzdėlyną.
4.
Ant viršaus užtarkuoti šokoladą ir palikti šaldytuve porai valandų, kad sustingtų.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital