Nekeptas sūrio tortas su braškėmis ir plikytais sausainiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas sūrio tortas su braškėmis ir plikytais sausainiais
Nekeptas sūrio tortas su braškėmis ir plikytais sausainiais
Nekeptas sūrio tortas su braškėmis ir plikytais sausainiais
Nekeptas sūrio tortas su braškėmis ir plikytais sausainiais
Autorius apie receptą: Jeigu ir Jums nutiks taip, kad nebeliks laiko iškepti biskvitui, pagelbės šis receptas. Vietoje biskvito naudojau plikytus sausainius. Tai naujas ir nepabodęs skonis. Tortas Jeigu ir Jums nutiks taip, kad nebeliks laiko iškepti biskvitui, pagelbės šis receptas. Vietoje biskvito naudojau plikytus sausainius. Tai naujas ir nepabodęs skonis. Tortas gaivus, ne per daug saldus ir teigsiu, kad lengvai pagaminamas. Juk net orkaitės jungti neprireiks. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
800 gramų braškių
500 gramų plikyti sausainiai
Kremui:
700 gramų maskarponės sūrio
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus pudros
150 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
2.
Į tortinės dugną vienu sluoksniu sudedame plikytus sausainius.
3.
Braškes nuplauname, perpjauname per pusę ir dedame palei tortinės kraštą pjūviu į išorę.
4.
Kremui grietinėlę išplakame iki standžių putų.
5.
Maskarponę sumaišome su cukraus pudra, įspaudžiame pusę citrinos sulčių ir įtarkuojame žievelę. Į sūrio masę įmaišome grietinėlę. Plona srovele, maišant, supilame želatiną.
6.
Pusę kremo pilame ant sausainių. Dedame kelioms minutėms į šaldytuvą. Ant viršaus dėliojame vėl sausainių sluoksnį. Užpilame likusiu kremu. Dedame bent kelioms valandoms į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
7.
Puošiame braškėmis ir mėtų lapeliais.
Patarimai:
Forma 27 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital