Nekeptas sūrio pyragas su maskarpone

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Autorius apie receptą: Šis pyragas yra geriausias variantas, kai draugai praneša, kad užsuks į svečius, o tau labiau norisi pailsėti, o ne sukiotis virtuvėje ruošiant vaišes. Čia toks pliusas. O dar Šis pyragas yra geriausias variantas, kai draugai praneša, kad užsuks į svečius, o tau labiau norisi pailsėti, o ne sukiotis virtuvėje ruošiant vaišes. Čia toks pliusas. O dar vienas pliusas yra tas, kad produktų nereikia daug, o ir jų galite rasti savo spintelėje geriau paieškojus. Toks buvo ir mano tortukas sumeistrautas greitai iš to, kas buvo namuose. Skanu, lengvai paruošiama ir nereikia daug produktų. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
200 gramų sausainių
100 gramų sviesto
Kremui:
600 gramų maskarponės sūrio
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus pudros
2 šaukštai kreminio likerio (naudojau Damų)
1 šaukštas želatinos
Papuošimui:
1 sauja uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius susmulkinkite iki smulkių gabaliukų ir išmaišykite su lydytu sviestu. Sausainių mase išklokite torto formos dugną.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir išbrinkinkite. Vandens pilkite tiek, kad apsemtų želatiną ir būtų dar maždaug 1 cm virš jos.
3.
Maskarponės sūrį išsukite su likeriu ir cukraus pudra.
4.
Grietinėlę suplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarponės kremu.
5.
Išbrinkinttą želatiną ištirpinkite vandens garų vonelėje (neužvirinkite!) ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Supilkite ištirpintą ir atvėsintą žalatiną į maskarponės - grietinėlės kremą ir išmaišykite.
6.
Sūrio ir grietinėlės masę sukrėskite ant sausainių pagrindo, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldytuvą sustingti. Išėmus iš šaldytuvo puoškite uogomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Jolita
2023-02-05 10:37
Valgiau pas draugę,labai patiko,mano skoniui tikrai ne per riebus ATSAKYTI
Kepimo varlė
2021-11-14 14:33
Aš norėjau paklausti ar būtų galima padaryti šitą sūrio pyragą be likerio? Ar labai pasikeistu? ATSAKYTI
Greta
2021-11-15 12:33
Tikrai galima ir be likerio :) ATSAKYTI
Šeimininkė
2021-08-16 12:51
Pati skaniausio pyrago dalis buvo iš sausainių padarytas pagrindas.. Pyragas gavosi per daug riebus, atrodė, lyg sviestą valgytum. Manau, kad kitąsyk naudočiau mažesnio riebumi maskarponės sūrį ar kitą krekinį sūrelį, nes tik išvaizda gavosi ‘skani’, tačiau iš pyrago nieko gero.. ATSAKYTI
Greta
2021-08-16 17:02
Na, tortas tikra ne dietinis - iš ingredientų matosi :) Mūsų šeima mėgsta sodraus skonio torčiukus, po mažą gabaliuką, tai mums labai patiko! ATSAKYTI
Guliašas
2021-08-21 23:15
Torčiukas ne dietinis, bet sūrio kremui trūko kokio skonio, nes gavosi sviestinis:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital