Nekeptas sūrio pyragas su maskarpone

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Nekeptas sūrio pyragas tortas
Autorius apie receptą: Šis pyragas yra geriausias variantas, kai draugai praneša, kad užsuks į svečius, o tau labiau norisi pailsėti, o ne sukiotis virtuvėje ruošiant vaišes. Čia toks pliusas. O dar Šis pyragas yra geriausias variantas, kai draugai praneša, kad užsuks į svečius, o tau labiau norisi pailsėti, o ne sukiotis virtuvėje ruošiant vaišes. Čia toks pliusas. O dar vienas pliusas yra tas, kad produktų nereikia daug, o ir jų galite rasti savo spintelėje geriau paieškojus. Toks buvo ir mano tortukas sumeistrautas greitai iš to, kas buvo namuose. Skanu, lengvai paruošiama ir nereikia daug produktų. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
200 gramų sausainių
100 gramų sviesto
Kremui:
600 gramų maskarponės sūrio
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus pudros
2 šaukštai kreminio likerio (naudojau Damų)
1 šaukštas želatinos
Papuošimui:
1 sauja uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius susmulkinkite iki smulkių gabaliukų ir išmaišykite su lydytu sviestu. Sausainių mase išklokite torto formos dugną.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir išbrinkinkite. Vandens pilkite tiek, kad apsemtų želatiną ir būtų dar maždaug 1 cm virš jos.
3.
Maskarponės sūrį išsukite su likeriu ir cukraus pudra.
4.
Grietinėlę suplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarponės kremu.
5.
Išbrinkinttą želatiną ištirpinkite vandens garų vonelėje (neužvirinkite!) ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Supilkite ištirpintą ir atvėsintą žalatiną į maskarponės - grietinėlės kremą ir išmaišykite.
6.
Sūrio ir grietinėlės masę sukrėskite ant sausainių pagrindo, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldytuvą sustingti. Išėmus iš šaldytuvo puoškite uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital