Nekeptas šokoladinis maskarponės tortas su avietėmis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis maskarponės tortas su avietėmis
Autorius apie receptą: Labai rekomenduočiau nustebinti savo mamą tokiu desertu. Tinka jis bet kokiai progai - šventei ar šiaip gražiam savaitgaliui. Atrodo gražiai ir prašmatniai. Labai rekomenduočiau nustebinti savo mamą tokiu desertu. Tinka jis bet kokiai progai - šventei ar šiaip gražiam savaitgaliui. Atrodo gražiai ir prašmatniai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
350 gramų sausainių (avižinių)
100 gramų sviesto
1 vienetas žaliųjų citrinų (reikės žievelės)
Kremui:
350 gramų maskarponės sūrio
200 gramų juodojo šokolado
90 gramų cukraus pudros
0.5 šaukštelio apelsinų esencijos
Papuošimui:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų aviečių (šviežių)
1 šaukštas cukraus pudros
pagal poreikį juodojo šokolado (drožlių)
pagal poreikį mėtų (lapelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių ir įtarkuoti žaliosios citrinos žievelę (žaliąją dalį). Trupinius užpilti išlydytu sviestu ir gerai išmaišyti. Suberti viską į kepimo formą, išlyginti, gerai paspausti ir padaryti kuo aukštesnius bortelius ties formos kraštais. Dėti į šaldytuvą 10 minučių.
2.
Maskarponės sūrį pašildyti, kad suskystėtų. Perpilti maskarponės sūrį į atskirą dubenį, suberti cukraus pudrą, supilti apelsinų esenciją ir viską gerai išmaišyti.
3.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą ir iš lėto supilti jį į maskarponės masę, nuolat maišant. Išmaišyti iki vientisos masės ir viską supilti ant sustingusio sausainių pagrindo. Dėti į šaldytuvą valandai ar net nakčiai.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standžių putų. Supilti į konditerinį maišelį ir papuošti sustingusio torto paviršių. Išdėlioti šviežias avietes, apibarstyti cukraus pudra ir juodojo šokolado drožlėmis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital