Nekeptas šokoladinis maskarponės sūrio tortas

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Nekeptas šokoladinis maskarponės sūrio tortas
Autorius apie receptą: Pasakiškai skanus tortas, kurį labai paprasta pagaminti! Nereikia nei kepti, nei ilgai suktis prie puodų! Pasakiškai skanus tortas, kurį labai paprasta pagaminti! Nereikia nei kepti, nei ilgai suktis prie puodų! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
300 gramų šokoladinių sausainių
140 gramų sviesto
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
20 gramų želatinos
Papuošimui:
30 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Želatiną užpilame 100 ml šalto virinto vandens ir paliekame 40 - 60 min, kad išbrinktų.
2.
Pagrindui smulkintuvu arba mėsmale sumalame sausainius. Ištipriname sviestą, išmaišome su sausainių trupiniais. Turi gautis biri, drėgna masė. Sausainių masę suberiame į 24 - 26 cm. torto formą nuimamais kraštais, stipriai spausdami suformuojame pagrindą. Pastatome į šaldytuvą, kol ruošime įdarą.
3.
Želatiną pakaitiname iki užvirimo, ir nukeliame nuo viryklės, neviriname. Ataušiname. Išplakame grietinėlę su cukrumi, sudedame maskarponę ir gerai išmaišome. Supilame ataušintą želatiną ir viska išmaišome iki vientisos masės. Įdarą dedame ant torto pagrindo, tolygiai paskirtsome.
4.
Apibarstome tarkuotu šokoladu. Statome į šaldytuvą 3 - 4 val., kad sustingtų. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
Lolita
2018-03-28 15:09
Ar įdėjus medaus/agavų sirupo vietoj cukraus nesugadinčiau? ATSAKYTI
Laura
2018-03-28 16:04
Jeigu medus ar sirupas nėra labai stipraus skonios, nesugadinsite, ypač jeigu tą skonį mėgstate. Galite pasibandyti - atsidėkite porą šaukštų kremo, įmaišykite šiek tiek norimo saldiklio ir paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu patinka, pagardinkite juo ir likusį kremą :-) ATSAKYTI
Lolita
2018-03-30 13:42
Dėkoju, Laura :) ATSAKYTI
Ilona
2017-03-22 18:23
Dariau toki, tik sviesto daugiau i pagrinda dejau, nes megstu, kai minkstesnis buna. Papuošimui naudojau kakava ir dar truputi paraiziau peiliu pavirsiu, kad susiformuotu rastas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital