Nekeptas šokoladinis desertas be cukraus

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Nekeptas šokoladinis desertas be cukraus
Nekeptas šokoladinis desertas be cukraus
Nekeptas šokoladinis desertas be cukraus
Nekeptas šokoladinis desertas be cukraus
Autorius apie receptą: Atradusi aistrą maisto gaminimui, labai susidomėjau įvairių tipų mitybomis. Ir, kai draugė pasiūlė išmėginti šį neįprastai sveiką desertą, ilgai neabejojau! Visai Atradusi aistrą maisto gaminimui, labai susidomėjau įvairių tipų mitybomis. Ir, kai draugė pasiūlė išmėginti šį neįprastai sveiką desertą, ilgai neabejojau! Visai greitai (užtrunka tik 10-15min + laikas šaldytuve) pagaminamas sveikuoliškas desertukas, tinkantis visų skoniams ir net veganams! Kaip pirmą kartą paragavusi mama pasakė - vertas net ir restorano. "Pyragėlius" dariau silikoninėse keksiukų formelėse, tačiau galima ir bet kokioje sviestiniu popieriu išklotoje skardelėje. Receptą galima rasti "Verdu ir kepu" žurnale, tačiau pateiktąjį truputį pakoregavau pagal savo skonį. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų migdolų
1 vienetas granatų
150 gramų datulių
70 gramų klevų sirupo (arba agavos sirupo)
70 gramų kokosų aliejaus
50 gramų kakavos
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Riešutus, datules ir žiupsnelį druskos sudėkite į maisto kombainą ir malkite tol, kol masė taps lipni bei lengvai formuojama.
2.
Paruoštoje formoje paskleiskite datulių - riešutų masę ir, ją spausdami prie indo dugno bei šonų, suformuokite deserto pagrindą. Kol gaminsite pyrago užpildą, suformuotą pagrindą dėkite į šaldytuvą.
3.
Į dubenį sudėkite ir gerai sumaišykite kakavos miltelius, norimą kiekį klevų (ar agavos) sirupo, ištirpintą kokosų aliejų, vanilės ekstraktą bei žiupsnelį druskos.
4.
Paruoštą masę supilkite ant suformuoto pagrindo. Ant viršaus užberkite granato vaisiaus sėklų ir lengvai jas įspauskite. Paruoštą desertą įdėkite bent valandai ar kelioms į šaldytuvą.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital