Nekeptas Snikerinis pyragas be pieno produktų ir cukraus

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Nekeptas Snikerinis pyragas be pieno produktų ir cukraus
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, tinkantis tiems, kas valgo tik augalinės kilmės produktus. Receptą radau vegetariškame žurnale, ruošti galima ir kaip vieną pyragą ir kaip atskirus pyragaičius. Labai skanus, tinkantis tiems, kas valgo tik augalinės kilmės produktus. Receptą radau vegetariškame žurnale, ruošti galima ir kaip vieną pyragą ir kaip atskirus pyragaičius. Skanaus! (...daugiau) Eglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 sluoksnis:
150 gramų anakardžių riešutų
40 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
1 šaukštas klevų sirupo (arba medaus)
20 gramų kokosų aliejaus
2 sluoksnis:
300 gramų žemės riešutų (paskrudintų)
3 šaukštai klevų sirupo (arba medaus)
1 sauja lazdyno riešutų
20 gramų kokosų aliejaus
1/4 šaukštelio druskos
Viršui:
150 gramų juodojo šokolado
70 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
1 sauja migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Anakardžius užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palikti pastovėti apie valandą.
2.
Anakardžius nukošti ir sudėti į virtuvinį kombainą kartu su klevų sirupu ir kokoso aliejumi (ištirpintu, kad būtų skystos konsistencijos). Trinti iki vientisos masės. Dėti į kepimo popieriumi išklotą formą (naudoju 19 cm skersmens, bet tiks ir kitokio dydžio), suformuojant dugną.
3.
Žemės riešutus virtuviniu kombainu sutrinti su klevų sirupu, kokosų aliejumi (ištirpintu) ir druska iki vientisos košelės. Paskirstyti ant anakardžių masės. Įsmaigstyti lazdyno riešutus.
4.
Viršui šokoladą ištirpinti (virš garų vonelės arba mikrobangėje), sumaišyti su pašildytu kokoso pienu ir šią masę paskleisti ant riešutinio sluoksnio.
5.
Palikti sustingti šaldytuve kelioms valandoms. Papuošti migdolų drožlėmis.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Smalsu
2018-09-01 22:13
O per kiek laiko suvartoti? ATSAKYTI
Diana
2018-09-02 17:31
Šaldytuve galite drąsiai laikyti bent 4-5 dienas. O šaldiklyje - kad ir keletą mėnesių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital