Nekeptas Snikerinis pyragas be pieno produktų ir cukraus

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas Snikerinis pyragas be pieno produktų ir cukraus
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, tinkantis tiems, kas valgo tik augalinės kilmės produktus. Receptą radau vegetariškame žurnale, ruošti galima ir kaip vieną pyragą ir kaip atskirus pyragaičius. Labai skanus, tinkantis tiems, kas valgo tik augalinės kilmės produktus. Receptą radau vegetariškame žurnale, ruošti galima ir kaip vieną pyragą ir kaip atskirus pyragaičius. Skanaus! (...daugiau) Eglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 sluoksnis:
150 gramų anakardžių riešutų
40 mililitrų kokosų pieno
10 gramų kokosų aliejaus
2 sluoksnis:
300 gramų žemės riešutų
30 gramų medaus
1 sauja lazdyno riešutų
10 gramų kokosų aliejaus
1/4 šaukštelio druskos
Viršui:
150 gramų juodojo šokolado
1 sauja migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Anakardžius užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palikti pastovėti apie valandą.
2.
Anakardžius nukošti ir sudėti į virtuvinį kombainą kartu su kokosų pienu ir aliejumi. Trinti iki vientisos masės. Dėti į kepimo popieriumi išklotą formą, suformuojant dugną.
3.
Žemės riešutus sutrinti su medumi, kokosų aliejumi ir druska virtuviniu kombainu iki vientisos košelės. Paskirstyti ant anakardždžių masės. Įsmaigstyti lazdyno riešutus.
4.
Viršų aplieti tirpintu šokoladu, papuošti migdolų drožlėmis ir palikti sustingti šaldytuve kelioms valandoms.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis