Nekeptas sausainių tortas su kondensuotu pienu ir Rududu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Nekeptas sausainių tortas su kondensuotu pienu ir Rududu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1200 gramų sausainių (Gaidelis ar panašių)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto (skardinė)
300 gramų sviesto (kambario temperatūros)
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
3 šaukštai kakavos (galima ir nedėti, čia dėl spalvos labiau)
3 saujos razinų
Glajui:
120 mililitrų grietinėlės
120 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužyti, įberti razinas ir išmaišyti.
2.
Sviestą mikseriu išplakti su kondensuotu pienu.
3.
Į "Rududu" įpilti 50ml. grietinėlės ir išplakti mikseriu. Tada supilti sviesto ir kondensuoto pieno mišinį (berti kakavą, jei naudojate) ir išmaišyti. Supilti likusią grietinėlės dalį ir viską išplakti iki vientisos, purios masės. Kremą supilti ant sausainių ir gerai išmaišyti šaukštu.
4.
Dėti į formą su nuimamais šonais, išlyginti paviršių ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
5.
Šokoladiniam glajui pakaitiname grietinėlę kol užvirs, nuimame nuo ugnies ir sudedame laužytą šokoladą. Kai ištirpsta, viską išmaišome. Tortą užpilti glajumi ir vėl dėti į šaldytuvą 4 valandoms.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Daina
2018-03-16 19:45
O kai sumaišom Rududu su 50 ml grietinėlės ten po to supilti visą likusią 200 ml grietinėlės ? Reiškia glajui eina dar papildomai 120 ml ? ATSAKYTI
Saulė
2018-03-17 09:35
Būtent taip :-) Bet tortas šiai skanus ir be glajaus arba glajui aš kartais vietoje grietinėlės naudoju pieną (tik dedu jo čiut mažiau, kokius 100 ml) ir viską darau identiškai, irgi labai panašiai pavyksta, pabandykite ATSAKYTI
Daina
2018-04-16 12:59
Ačiū už paaiškinimą ATSAKYTI
Erika
2017-11-18 23:34
Pabandžiau ir aš pasigamint šitą tortuka, tačiau įdėjau papildomų ingridientu-orkaitej pakeptu riešutų, kuriuos veliau sumaliau. Naudojau lazdyno, graikinius, migdolus ir makadamijos riesutus, pora sauju. Razinas uzpyliau karstu vandeniu ir ipyliau siek tiek vyšnių likerio, sodresniam skoniuj. Iberiau kokoso drožlių i galutine mase. Atrodo, kad pernelyg daug ingridientu, tačiau patikėkite - skonis neapsakomas. Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Laura
2017-03-24 15:12
Vienąkart pabandžiau ir manau bus mėgstamiausias mano tortas! Labai mėgstu ir kondensuotą pieną, ir rududu ATSAKYTI
Silvija
2017-03-20 18:01
Vakar gaminau, labai skanus torčiukas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis