Nekeptas sausainių pyragas su varške ir marmeladu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Nekeptas sausainių tortas pyragas su varške
Nekeptas sausainių tortas pyragas su varške
Nekeptas sausainių tortas pyragas su varške
Nekeptas sausainių tortas pyragas su varške
Nekeptas sausainių tortas pyragas su varške
Autorius apie receptą: Šis pyragas yra tarp mano mėgstamiausių Jo receptą turiu iš savo mamos. Aš mėgstu desertus su varške, o čia dar tie saldainiai, kurie lyg ištirpsta ir pasidaro saldžiais Šis pyragas yra tarp mano mėgstamiausių Jo receptą turiu iš savo mamos. Aš mėgstu desertus su varške, o čia dar tie saldainiai, kurie lyg ištirpsta ir pasidaro saldžiais lašeliais. Ir gražu ir labai skanu :) (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų varškės 9%
300 gramų sausainių (paprastų, 27 vnt. )
250 gramų saldainių (marmeladinių, susmulkintų)
200 gramų sviesto
100 mililitrų pieno (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš tokio kiekio aš darau kvadratinį, 3 x 3 sausainių, 3 varškės/sausainių sluoksnių pyragą.
2.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su varške, įdedame saldainius, gerai išmaišome. Padaliname į tris dalis.
3.
Imame po sausainį, pamerkiame į pieną, dedame į pyrago lėkštę, suformuojame pirmą sluoksnį, ant jo dedame veną dalį paruoštos varškės masės, po to vėl išmirkyti sausainiai, vėl įdaras ir t.t. Ant viršaus turėtų būti varškės sluoksnis.
4.
Padarytą pyragą nakčiai dedame į šaldytuvą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Marija
2020-11-06 14:33
Labai skanus pyragas,visiems labai patiko ATSAKYTI
Marija
2020-10-08 13:44
O į varškę cukraus dėti nereikia,kad ji būtų saldi? Ar bus nuo saldainių? ATSAKYTI
Aurelija
2020-10-12 09:18
Yra saldumo nuo saldainių, bet galima papildomai ir pasaldinti, jei mėgstate saldžiau. :) ATSAKYTI
Vika
2019-04-18 09:29
Varske grudeliuose ar ta kaip desertine? ATSAKYTI
Diana
2019-04-19 17:16
Čia geriau tiks varškė iš kvadratinių pakelių. Jeigu naudosite iš maišelių (tą grūdėtesnę), ją galite pertrinti per sietelį arba sutrinti elektriniu trintuvu, kad būtų vientisesnė ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital