Nekeptas sausainių pyragas su varške ir konservuotais persikais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas sausainių pyragas tortas su varške
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas. Nereikia kepti. Lengvai pagaminamas. Nereikia kepti. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kreminės varškės
830 gramų konservuotų persikų (didelės skardinės)
720 gramų sausainių (Geidelio tipo)
500 mililitrų graikiško jogurto
300 mililitrų vandens
40 gramų želatinos milteliai (naudojau tirpius karštame vandenyje Dr. Oetker)
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną ištirpinti karštame vandenyje ir palikti atvėsti. Jei naudosite paprastą, tuomet ją užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 10 minučių išbrinkti. Tuomet ištirpinkite garų vonelėje - didesniame puode užvirkite vandenį, į jį statykite mažesnį puodą su išbrinkusia želatina taip, kad mažesniojo dugnas neliestų vandens. Kaitinkite, kol želatina ištirps (neužvirinti!). Palikti atvėsti.
2.
Persikus supjaustyti smulkiais gabalėliais.
3.
Varškę, cukrų, vanilinį cukrų, jogurtą ir persikus išmaišyti. Plona srovele, maišant, supilkite atvėsusią želatiną.
4.
Formą (naudojau 25*30 cm) iškloti maistine plėvele. Dugną iškloti sausainiais, tepti varškės kremu, išdėlioti sluoksnį sausainių, vėl kremas ir t.t. Viršutinis sluoksnis turėtų būti kremo.
5.
Palikti sustingti šaldytuve pernakt. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital