Nekeptas sausainių pyragas su chalva

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas sausainių pyragas su chalva
Nekeptas sausainių pyragas su chalva
Nekeptas sausainių pyragas su chalva
Autorius apie receptą: Nekeptas sausainių pyragas su chalva - itin lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Skaniausias bus palaikius dvi paras šaldytuve. Nekeptas sausainių pyragas su chalva - itin lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Skaniausias bus palaikius dvi paras šaldytuve. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
720 gramų šokoladinių sausainių
600 gramų pieno
0.5 litro slyvų uogienės
300 gramų chalvos
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
120 gramų cukraus
80 gramų pudingo
Papuošimui:
80 gramų grietinėlės
80 gramų šokolado
pagal poreikį žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Chalvą sutrupinti.
2.
Slyvų uogienę išplakti iki tirštos masės.
3.
Į dubenį pilti 240 ml pieno, berti pudingo miltelius ir išmaišyti.
4.
Į dubenį pilti likusį pieną, berti cukrų ir užvirti. Supilti pieną su pudingu ir toliau kaitinti iki kol sutirštės nuolat maišant. Tuomet uždengti plėvele taip, kad plėvelė liestų pudingą, dėti į šaldytuvą iki kol visiškai atšals.
5.
Į dubenį dėti sviestą ir išplakti iki purumo. Tuomet dėti dalį pudingo ir išplakti, taip sudėti visą pudingą. Suberti chalvą ir išmaišyti.
6.
Kepimo formą (naudojau 28 x 18 cm) ištiesti kepimo popieriumi, tuomet ištiesti maistine plėvele. Sudėti sausainius per visą plotį (man tilpto 15 sausainių vienam sluoksniui), tuomet tepti trečdalį kremo, slyvų uogienės ir taip sluoksniuoti tris kartus iki kol neliks ingredientų. Užbaigti sausainių sluoksniu.
7.
Papuošimui į puodą pilti grietinėlę, dėti šokoladą ir ištirpinti iki vientisos masės, atvėsinti ir tuomet užpilti ant pyrago. Pabarstyti smulkintais žemės riešutais.
8.
Dėti į šaldytuvą parai arba dviems, o tuomet skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital