Nekeptas pyragas su maskarpone

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekeptas pyragas su maskarpone
Autorius apie receptą: Paprasta ir dieviškai skanu. Pagrindas – trapus ir šokoladinis, įdaras – švelnus ir tirpstantis burnoje, su naminė mango želė, maloniai saldus, tačiau ne per daug. Paprasta ir dieviškai skanu. Pagrindas – trapus ir šokoladinis, įdaras – švelnus ir tirpstantis burnoje, su naminė mango želė, maloniai saldus, tačiau ne per daug. Neabejotinai nuodėmės vertas tortas! (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
200 gramų sausainių
200 gramų juodojo šokolado
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 mililitrų pieno
7 šaukštai cukraus pudros
15 gramų želatinos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Želė sluoksniui:
470 gramų konservuotų persikų (apytikriai, 1 skardinės)
300 gramų mango tyrės
77 gramai persikų želė
2 šaukšteliai želatinos
Papuošimui:
470 gramų konservuotų persikų (apytikriai, 1 skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui šokoladą išlydykite.
2.
Sausainius susmulkinkite iki smulkių gabaliukų ir išmaišykite su lydytu šokoladu. Sausainių mase išklokite torto formos dugną.
3.
Kremui želatiną užpilkite pienų ir palikite brinkti 15 min. Išbrinkintą želatiną ištirpinkite vandens garų vonelėje (neužvirinkite!) ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
4.
Grietinėlę suplakite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi (bet ne iki standumo).
5.
Grietinėlės masę sumaišykite su maskarponės sūriu. Po truputį, maišant, supilkite ištirpintą atvėsusią želatiną. Išmaišykite.
6.
Kremą sukrėskite ant sausainių pagrindo, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldytuvą sustingti. 
7.
Žele sluoksniui želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens ir palikti 15 min brinkti.
8.
Persikus sudėti į nedidelį puodą, sutrinti elektriniu trintuvu. Sudėti mango tyrę, pakaitinti. Nuimti nuo ugnies, suberti persikų želę, sudėti išbrinkintą želatiną, išmaišyti. Atvėsinti.
9.
Kai atvės, želė užpilti ant sustingusio kremo sluoksnio ir palikti šaldytuve geriausiai per naktį.
10.
Papuošimui naudojau persikus, šokoladą, migdolų drožles.
Patarimai:
Forma 20 cm skersmens.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital