Nekeptas pyragas "Obuolinė paslaptis"

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas pyragas "Obuolinė paslaptis"
Nekeptas pyragas "Obuolinė paslaptis"
Nekeptas pyragas "Obuolinė paslaptis"
Autorius apie receptą: Gaminys greitai ir nesudėtingai pagaminamas. Didžiąją laiko dalį užima ne pyrago gamyba ,o sustingimas. Vaisius galima rinktis pagal savo skonį,tačiau čia obuoliai ir želė Gaminys greitai ir nesudėtingai pagaminamas. Didžiąją laiko dalį užima ne pyrago gamyba ,o sustingimas. Vaisius galima rinktis pagal savo skonį,tačiau čia obuoliai ir želė tobulai dera tarpusavyje. Kuo daugiau obuolių, tuo skaniau. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 vienetai obuolių
10 vienetų biskvitinių pirštelių ("Damų pirštelių")
800 mililitrų vandens (verdančio)
500 mililitrų grietinėlės, liesos (12 procentų riebumo)
300 mililitrų vandens (virinto, šalto)
154 gramai želės (2 pakelių)
100 gramų šilauogių
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai želatinos
4 lašai migdolų esencijos (arba kitos mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šis pyragas bus iš dviejų dalių. Pirmiausia pasiruošiame pirmąją pyrago gaminimo dalį - nuplauname obuolius ir supjaustome juos plonomis skiltelėmis.
2.
Pasirenkame norimo skonio 2 pakelius želė ir užpilame 800 ml verdančio vandens. ir gerai išmaišome.
3.
Supjaustytus obuolius išdėliojame silikoninėje kepimo formoje (iš jos patogu pyragą išversti) ir užpilame juos paruošta žele. Tada ant viršaus užberiame šilauoges ir dedame į šaldytuvą kol sustings.
4.
Toliau ruošiame antrąją pyrago dalį - želatiną užpilame 300 ml šalto virinto vandens. Palaukiame apie 15 min kol išbrinks. Tada želatiną šiek tiek pašildome, kad ištirptų ir į ją supilame grietinėlę. Ją galima rinktis norimo riebumo. Galima pagal skonį įdėti cukraus. Įpilame išspaustos citrinos sultis ir migdolinius kvapus (kvapus vėlgi galima rinktis pagal skonį)
5.
Viską išmaišome ir supilame ant pirmos pyrago dalies. Tada ant viršaus išdėliojame biskvitinius pirštelius. Vėl dedame į šaldytuvą kol sustings.
6.
Pavyksta didelis, labai gaivus ir skanus vasariškas pyragas. Skanaus.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital