Autorius apie receptą:
Išvaizda gal ir traukia link mūsų pamėgto tinginio, bet skonis skiriasi ir būtent Mars šokoladukai čia sužaidė svarbu vaidmenį.
Išvaizda gal ir traukia link mūsų pamėgto tinginio, bet skonis skiriasi ir būtent Mars šokoladukai čia sužaidė svarbu vaidmenį.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
9 vienetai
mars šokoladukų
500 gramų
sausainių
150 gramų
sviesto
100 gramų
šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sulaužome mažais gabaliukais kaip tinginiui.
2.
Susmulkiname šokoladukus ir sviestą. Dedame į puodą ir ištirpiname. Maišome, kad gražiai ištirptų ir masė būtų vientisa. Ištirpintą masę pilame ant sausainių ir išmaišome.
3.
Indą, kuriame stingdysime pyragą, išklojame maistine plėvele ir supilame sausainių masę. Paspaudžiame su rankomis, kad gražiai sugultu masė ir nebūtų storas sluoksnis.
4.
Garų vonelėje ištirpiname šokoladą ir užpilame ant sausainių masės. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Iš dalies panašus į tinginį, tačiau man galbūt net skanesnis už jį. Šis skanėstas toks tąsesnis, skaniau "veliasi" burnoje, karamelė iš Mars tikrai patobulina skonį ir tekstūrą, lyginat su tinginiu. Rekomenduočiau ;)!
ATSAKYTI