Nekeptas plikytų sausainių tortas su maskarpone ir mandarinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Plikytų sausainių tortas su maskarpone ir mandarinais
Plikytų sausainių tortas su maskarpone ir mandarinais
Plikytų sausainių tortas su maskarpone ir mandarinais
Autorius apie receptą: Super lengvas torto receptas - darbo nedaug, o skonis tikrai puikus. Super lengvas torto receptas - darbo nedaug, o skonis tikrai puikus. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
20 vienetų plikytų pyragaičių (su kremu, naudojau pirktinius)
420 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
5 vienetai mandarinų
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
77 gramai citrinų želė
2 šaukštai želatinos
100 mililitrų vandens (želatinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti.
2.
Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
3.
Maskarponės sūrį sumaišykite su kondensuotu pienu.
4.
Plakdami grietinėlę, maža srovele pilkite želatiną ir gerai išmaišykite. Sumaišykite maskarponės ir grietinėlės mases.
5.
Pasiruoškite želė su puse kiekio vandens, nurodyto ant pakuotės ir palikite atvėsti
6.
Tortinės dugną išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite plikytus pyragaičius. Supilkite kremą ir išlyginkite paviršių. Palikite sustingti kelias valandas šaldytuve.
7.
Kai kremas sustings, ant viršaus išdėliokite nuluptas ir nuvalytas mandarinų skilteles. Po kelis šaukštus, atsargiai supilkite citrinų želė ir dėkite į šaldytuvą pilnai sustingti.
Patarimai:
Naudojau 21 cm skersmens formą nusegamais kraštais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital