Nekeptas Oreo sausainių tortas

AUTORIUS:
Polina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Nekeptas Oreo sausainių tortas
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardus, tinka mėgautis ypatingų švenčių proga ar su draugėmis prie puodelio kavos! Vietoje Filadelfijos sūrio tinka naudoti ir vien maskarponės sūrį. Labai gardus, tinka mėgautis ypatingų švenčių proga ar su draugėmis prie puodelio kavos! Vietoje Filadelfijos sūrio tinka naudoti ir vien maskarponės sūrį. Polina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
16 vienetų oreo sausainių
60 gramų sviesto
Kremui:
250 gramų filadelfijos sūrio
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
8 vienetai oreo sausainių
4 šaukštai cukraus pudros
Papuošimui:
8 vienetai oreo sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Formos, nusegamais kraštais, dugną išklojame kepimo popieriumi.
2.
Pagrindui skirtus sausainius padalinam per pusę ir išimame kremą (jį panaudosime torto kremui). Sausainius sutrupiname elektriniu trintuvu iki smulkių trupinių. Maišome su tirpintu sviestu. Suberti į formą ir paspaudžiant formuoti pagrindą. Palikti stingti šaldytuve.
3.
Sūrius sumaišyti su cukrumi ir kremu nuo pagrindui skirtų sausainių. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į sūrio masę. Sausainius sutrupinamte (stambiau nei pagrindui) ir įmaišome į sūrio masę. Viską supilame ant pagrindo.
4.
Papuošimui skirtus sausainius malame iki trupinių arba sulaužome stambesniai gabaliukais. Arba dalį smulkiau, dalį - stambiau. Puošiame torto viršų.
5.
Prieš patiekiant bent 10 - 12 valandų palaikome šaldytuve.
AUTORIUS: Polina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agota
2018-09-05 11:12
Nesuprantu, nesustingo man pyragas. Ar galima kazkaip isgelbeti ji? ATSAKYTI
Renata
2018-09-05 11:17
Šiam kremui grietinėlė turi būti LABAI gerai išplakta iki standumo, kad kremas gerai sustingtų. Jeigu nepavyksta gerai išplakti grietinėlės, galimą į kremą pilti porą šaukštelių tirpintos želatinos. Jei nestingsta, gal šaldytuvas nelabai gerai šaldo? ATSAKYTI
Agota
2018-09-05 12:29
Ačiū už patarimą, bandysim su želatina! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital