Nekeptas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Arina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Nekeptas obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, minkštas, drėgnas ir rudeniškas obuolių pyragas be karščio! Receptą radau pas youtube... Labai skanus, minkštas, drėgnas ir rudeniškas obuolių pyragas be karščio! Receptą radau pas youtube video receptų kūrėją, padariau kelis pakeitimus pagal savo skonį ir mūsų šeimai jis labai patiko! (...daugiau) Arina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas obuolių (saldesnių)
600 gramų sausainių (Gaidelio tipo)
80 gramų sviesto
40 mililitrų vandens
3 šaukšteliai želatinos
1 saujelė riešutų
1 saujelė razinų
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1/4 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužyti rankomis, kaip tinginiui, gali būti ir smulkesnių ir stambesnių gabalėlių.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti pastovėti apie 10 - 15 minučių, kol išbrinks. Pakaitinti garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!) ir palėkti pravėsti.
3.
Obuolius nulupti. Pusę sutrinti burokine tarka, o kitą pusę smulkia tarka.
4.
Sviestą ištirpinti ir supilti į obuolius, pilti tirpintą želatiną, berti cinamona, vanilinį cukrų, pasmulkintus riešutus ir razinas, sausainius. Viską kruopščiai išmaišyti.
5.
Į dubenį įkloti maistinės plėvelės ir sudėti pyrago masę. Išlyginti paviršių, uždengti maistine plėvele ir palikti pernakt šaldytuve.
AUTORIUS: Arina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital