Nekeptas meduolių tortas su grietininiu kremu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas nekeptas meduolių tortas su uogomis
Autorius apie receptą: Tai labai lengvas tortukas, net pradedanti kulinarė jį pasigamins. Šeima nustebus, svečiai sužavėti! Tai labai lengvas tortukas, net pradedanti kulinarė jį pasigamins. Šeima nustebus, svečiai sužavėti! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
900 gramų grietinės (40% riebumo)
500 gramų meduolių
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
200 gramų cukraus
100 mililitrų grietinėlės
100 gramų vynuogių (raudonų ir žalių)
100 gramų šilauogių
100 gramų braškių
100 gramų aviečių
25 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame grietinėle ir paliekame išbrinkti. Vėliau šiek tiek pakaitiname ant silpnos ugnies, kad ištirptų ir paliekame atvėsti.
2.
Grietinę išplakam su cukrumi iki standumo, meduolius supjaustome kvadratėliais.
3.
Ištirpintą želatiną sumaišome su "Rududu" ir po truputį supilame į grietinėlės masę. Šiek tiek paplakame, sudedame vaisius ir meduolius, ir darkart išmaišome.
4.
Formą išklojame maistine plėvele ir sukrečiame į ją visą masę. Paliekame šaldytuve per naktį sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital