Nekeptas meduolių tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas meduolių tortas
Autorius apie receptą: Paprastas, labai greitai paruošiamas tortukas. Paprastas, labai greitai paruošiamas tortukas. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų meduolių
300 gramų grietinės, 30% riebumo
180 gramų varškės
1 vienetas bananų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
Viršui:
90 gramų šokolado (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grietinę, varškę gerai pertrinti, kad neliktų varškės gumulėlių ir taptų vientisa. Berti cukrų, supilti citrinų sultis ir išmaišyti, kad ištirptų cukrus. Cukraus ir citrinos sulčių kiekį reguliuoti priklausomai nuo meduolių saldumo ir naudojamų vaisių. Kremą daryti saldžiarūgštį, kad atsvertų meduolių ir bananų saldumą.
2.
Meduolius supjaustyti maždaug 0,5 cm storio riekelėmis. Bananą supjaustyti plonais griežinėliais.
3.
Indą, kuriame formuojamas tortas, iškloti maistine plėvele. Dėti meduolių sluoksnį, kremą, pjaustytą bananą. Tuomet kartojasi: meduoliai, kremas, bananai, meduoliai, kremas. Uždengti maistine plėvele ir lengvai spustelėti. Dėti į šaldytuvą ir būtinai palikti pastovėti per naktį.
4.
Šokoladą ištirpinti ir pašlakstyti torto viršų.
Patarimai:
Forma 16-18 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital