Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Autorius apie receptą: Šis tortas yra gaivus ir ne per saldus, sulaukęs tik pagyrimų iš ragautojų. Taigi tikrai rekomenduoju. Šis tortas yra gaivus ir ne per saldus, sulaukęs tik pagyrimų iš ragautojų. Taigi tikrai rekomenduoju. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
250 gramų sausainių (naudojau "Gaidelio" tipo)
130 gramų sviesto (minkšto)
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų braškių (truputį palikti papuošimui)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 vienetai kiaušinių trynių (galima ir nedėti)
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai želatinos
30 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su minkštu sviestu. Paruoštą sausainių masę sudėti ant torto formos, išklotos kepimo popieriumi, tvirtai paspausti, kad pagrindas būtų tvirtas.
2.
Braškes perpjauti išilgai ir braškių puselėmis iškloti tortinės sieneles, braškių vidinę pusę dėti prie sienelės. Palikti šaldytuve, kad pagrindas sustingtų.
3.
Kiaušinio trynius išplakti su cukrumi, kitame dubenėlyje išplakti grietinėlę. Kiaušinio trynius sumaišyti su maskarponės sūriu bei išplakta grietinėle. Gabalėliais supjaustyti 100 gramų braškių ir jas sudėti į kremą.
4.
Želatiną užpilti šiltu vandeniu ir ištirpinti. Paruoštą želatiną supilti į kremą ir išmaišyti.
5.
Kremą supilti ant sausainių pagrindo, ant viršaus užbarstyti tarkuotą šokoladą ir palikti tortą šaldytuve sustingti. Papuošti braškėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital