Nekeptas maskarponės tortas su aviečių uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Autorius apie receptą: Desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl patiks mažiems ir dideliems pyrago mėgėjams. Kviečiame išbandyti šio sūrio pyrago receptą. Desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl patiks mažiems ir dideliems pyrago mėgėjams. Kviečiame išbandyti šio sūrio pyrago receptą. MyCulinaryCorner
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
150 gramų kreminės varškės (arba paprastos, žr. patarimus)
25 gramai želatinos
šiek tiek vandens
Pagrindui:
250 gramų sausainių
100 gramų sviesto (ištirpinto)
100 gramų žemės riešutų (kepintų)
Viršui:
1 stiklinė aviečių uogienės
20 gramų želatinos
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Elektriniu trintuvu sutrinkite sausainis su riešutais iki trupinių. Įpilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. Šia mase išklokite kepimo formos dugną (video recepte mes naudojame 24 cm skersmens formą). Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite kremą.
2.
Elektriniu plakikliu suplakite maskarponės sūrį. Dėkite varškę ir dar kelias minutes plakite (kad būtų lengviau plakti, galite įpilti du šaukštus vandens).
3.
Į suplaktą masę įdėkite iš anksto paruoštą želatiną (išbrinkintą šaltame vandenyje ir ištirpintą virš garų vonelės bei šiek tiek atvėsintą). Masę gerai sumaišykite, sudėkite į formą ir palikite šaldytuve keletui valandų sustingti.
4.
Kai maskarponės sluoksnis sustings, ruoškite viršutinį aviečių sluoksnį. Į truputį pašildytą aviečių džemą įdėkite išbrinkintą želatiną. Maišykite tol, kol želatina visiškai ištirps. Avietinę masę atsargiai paskleiskite ant pyrago ir palikite šaldytuve bent 3 valandoms.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eimantė
2019-10-31 12:52
Sveiki, o vietoje maskarponės sūrio būtų galima naudoti Philadelphios sūrį? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital