Nekeptas maskarponės sūrio tortas su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nekeptas maskarponės sūrio tortas su uogomis
Nekeptas maskarponės sūrio tortas su uogomis
Nekeptas maskarponės sūrio tortas su uogomis
Nekeptas maskarponės sūrio tortas su uogomis
Autorius apie receptą: Tortui naudojau 26 cm skermens tortinę. Tortą puošiame kiekvienas pagal save, galima naudoti ir šviežias, ir šaldytas uogas arba mėgiamus vaisius. Tortui naudojau 26 cm skermens tortinę. Tortą puošiame kiekvienas pagal save, galima naudoti ir šviežias, ir šaldytas uogas arba mėgiamus vaisius. Alina, Skonio harmonija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Pagrindui:
360 gramų sausainių
130 gramų sviesto
3 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai kakavos
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
250 gramų grietinėlės
2 šaukštai cukraus pudros
1.5 šaukšto želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužyti arba dėti į trintuvą. Sviestą ištirpinti, dėti kakavą, kondensuotą pieną ir sumaišyti su sausainiais.
2.
Tortinę iškloti kepimo popieriumi. Pagrindo mase iškloti tortinės dugną ir dėti į šaldytuvą.
3.
Želatiną užpilti trupučiu vandens ir išbrinkinti. Maskarponės sūrį, 2 šaukštus cukraus pudros ir kondensuotą pieną sumaišyti, atšaldytą grietinėlę išplakti ir supilti į kondensuoto pieno masę. Pilant silpna srovele įmaišyti ištirpintą ir atvėsusią želatiną.
4.
Paruoštą masę supilti ant sausainių pagrindo, dėti į šaldytuvą 3 valandom arba nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital