Nekeptas maskarponės desertas su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas maskarponės desertas su uogomis
Nekeptas maskarponės desertas su uogomis
Nekeptas maskarponės desertas su uogomis
Autorius apie receptą: Labai greitai pagaminamas, lengvas, gaivus ir paskanintas daug uogų. Oi kaip kvepia žemuogėmis, kad tik galėčiau dabar Jums tą kvapą perduoti. Receptą radau kulinariniame Labai greitai pagaminamas, lengvas, gaivus ir paskanintas daug uogų. Oi kaip kvepia žemuogėmis, kad tik galėčiau dabar Jums tą kvapą perduoti. Receptą radau kulinariniame žurnale „Moters savaitgalio virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų maskarponės sūrio
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
500 gramų uogų (naudojau mėlynes, avietes, žemuoges)
200 gramų cukraus
4 šaukštai želatinos
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
2.
Maskarponę sumaišome su cukrumi.
3.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į maskarponės masę.
4.
Uogas nuplauname. Sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišome į kremo masę.
5.
Plona srovele, maišant, supilame į desertą atvėsusią želatiną, gerai išmaišome.
6.
Desertą pilame į norimą formą stingti. Dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital