Nekeptas lengvutis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Nekeptas lengvutis obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6-7 obuoliai
0,75 l obuolių sulčių
2 pakeliai vanilinio pudingo
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
10 g želatinos
400 g plakamosios grietinėlė 35 proc. riebumo
300 g neglaistytų varškės sūrelių
200 g maltų džiūvėsėlių
2 šaukštų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Pudingą išmaišyti su puse stiklinės sulčių. Likusias sultis užvirinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti obuolius, dar kartą užvirinti, supilti pudingo tyrę ir trumpai pavirti ant silpnos ugnies. Perpilti į formą ir dėti į šaldytuvą atvėsti. Želatiną išbrinkinti šiltame vandenyje. Pakaitinti, kad išsileistų ir atvėsinti. Grietinėlę išplakti, atsargiai išmaišyti su varškės sūreliais ir želatina. Džiūvesėlius pakepinti svieste ir atvėsinti. Į formą sluoksniais dėti pakepintus džiūvesėlius, obuolius ir varškę. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošti kepintais džiūvėsėlių trupiniais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital