Nekeptas kremines varškės tortas su konservuotais persikais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Nekeptas kremines varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas kremines varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas kremines varškės tortas su konservuotais persikais
Nekeptas kremines varškės tortas su konservuotais persikais
Autorius apie receptą: Puikus, gaivus tortas. Puikus, gaivus tortas. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
165 gramai sausainių
70 gramų sviesto
Kremui:
1 kilogramas kreminės varškės
940 gramų konservuotų persikų (apytikriai, 2 skardinės)
450 mililitrų jogurto, natūralaus (galite naudoti ir persikų, vanilinį ar graikiško tipo jogurtą)
150 mililitrų vandens (želatinai)
100 gramų cukraus
40 gramų želatinos milteliai
pagal skonį vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius virtiviniu kombainu (ar tiesiog kočėlu, sausainius sudėjus į maišelį) sutrupinti iki smulkių trupinių.
2.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Sudėti į kepimo popieriumi išklotos formos dugną. Paspausti dugną, kad sausiainiai gražiai išsilygintu. Tą patogu daryti išorine šaukšto puse.
3.
Kremui želatiną užpilti 150 ml šalto vandens. Palikti išbrinkti, tuomet ant mažos kaitros (ar garų vonelėje) ištirpinti želatiną. Atsargiai, kad neužvirtų! Palikti, kol šiek tiek atvės.
4.
Kol želatina vėsta, sumaišome kreminę varške, jogurtą, cukrų (cukrų reguliuokite pagal norimą saldumą), vanilę.
5.
Kelis persikus pasiliekame ir supjaustome gabaliukais. Likusius persikus sutriname elektriniu trintuvu.
6.
Į varškės masę įmaišome persikus. Įmaišome atvėsusią želatiną. Viską gerai išmaišome ir supilame ant sausainių ar biskvito pagrindo ir paliekame šaltai bent keletai valandų.
7.
Puošiame vaisiais arba pagal skonį. Aš puošiau kokoso drožlėmis ir saldainiais.
Patarimai:
Torto forma 20 cm skersmens, jis išeina aukštas, galima naudoti ir didesnę formą.
Pagrindui taip pat tinka naudoti ploną biskvito lakštą apšlakstytą sirupu nuo persikų.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital