Nekeptas kokosinis sausainių tortas su grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nekeptas kokosinis sausainių tortas su grietinėlės kremu
Nekeptas kokosinis sausainių tortas su grietinėlės kremu
Nekeptas kokosinis sausainių tortas su grietinėlės kremu
Nekeptas kokosinis sausainių tortas su grietinėlės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
36 vienetai sausainių
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų juodojo šokolado
2 vienetai citrinų
šiek tiek kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grietinėlę, kondensuotą pieną, citrinos sultis pilkite į dubenį ir plakite mikseriu apie 5 min, kol kremas taps tirštas.
2.
Į paruoštą kremą suberkite kokoso drožles, išmaišykite.
3.
Į indą įklokite maistinę plėvelę, kad pyragas po to gražiai nuo kraštų atšoktų.
4.
Išdėliokite pirmą sausainių sluoksnį (po 9 sausainius, 4 sluoksniai), juos aptepkite prieš tai ištirpintu šokoladu, ant viršaus tepkite sluoksnį kremo ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti kremas. Pyragą palikite šaldytuve per naktį. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital