Nekeptas "kisieliaus" tortukas su sausainiais ir maskarpone

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas kisieliaus sausainių tortas pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų sausainių (naudojau "Selgos")
400 mililitrų vandens
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų graikiško jogurto
100 gramų kisieliaus (miltelių)
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai cukraus (galima ir nedėti)
3 šaukšteliai želatinos milteliai (naudojau tirpią)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kisieliaus miltelius užpilti verdančiu vandeniu ir pakaitinti, kol užvirs.
2.
Nuėmus nuo ugnies, įmaišyti želatina. Aš naudojau tirpius miltelius, jeigu naudotumėte paprastą želatiną, ją prieš tai išbrinkinkite. Kai želatina ištirps, įmaišyti cukrų ir iš citrinos išspaustas citrinos sultis. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Įmaišyti jogurtą, tada - maskarponės sūrį. Galiausiai į atvėsusį kremą įmaišyti iki lengvų putų išplaktą grietinėlę.
4.
Indą, kuriame darysite pyragą, iškloti maistine plėvele - bus mažiau plovimo, o ir išimti bus paprasta.
5.
Į indą dėti sluoksnį sausainių, tada tepti kremo, tada vėl sausainių ir taip kol viską susluoksniuosite. Viršutinis sluoksnis turėtų būti užteptas kremu.
6.
Suteptą tortą keletą valandų palaikykite šaldytuve, kad sustingtų, aš laikiau per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital