Nekeptas karamelinis krekerių tortas su riešutais

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nekeptas karamelinis krekerių tortas su riešutais
Nekeptas karamelinis krekerių tortas su riešutais
Nekeptas karamelinis krekerių tortas su riešutais
Nekeptas karamelinis krekerių tortas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
400 gramų krekerių
200 gramų sviesto
2 saujos graikinių riešutų (pasmulkintų)
2 saujos žemės riešutų
1 sauja džiovintų abrikosų (arba kitų džiovintų vaisių)
Viršui:
300 gramų kreminės varškės
100 mililitrų vandens
100 gramų cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su "Rududu". Suberti laužytus krekerius, riešutus, pasmulkintus džiovintus abrikosus ir išmaišyti. Gautą masę dėti apvalią į formą nuimamais kraštais, rankomis standžiai paspaudžiant.
2.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti išbrinkti 15-20 minučių. Tada pakaitinti ant nedidelės ugnies ar virš garų vonelės kad granulės ištirptų, bet neužvirinti. Palikti atvėsti.
3.
Varškę sumaišyti su cukrumi ir pamažu maišant supilti atvėsusią želatiną. Varškės masę supilti ant sausainių sluoksniai.
4.
Nakčiai palikti šaldytuve sustingti.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vita
2017-05-07 14:55
Labai mėgstu karamelę, man labai patiko. Ir nesudėtingas ATSAKYTI
Inga
2017-05-07 16:12
Toks paprastas ir toks skanus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital