Nekeptas kakavinis tortas su vyšniomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekeptas kakavinis tortas su vyšniomis
Nekeptas kakavinis tortas su vyšniomis
Nekeptas kakavinis tortas su vyšniomis
Autorius apie receptą: Tai mūsų su vyru mėgstamas lengvas, gaivus ir labai gardus tortas. Pavyksta labai gardus, gaivus. Tai mūsų su vyru mėgstamas lengvas, gaivus ir labai gardus tortas. Pavyksta labai gardus, gaivus. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
12 vienetų biskvitinių pirštelių
120 mililitrų kavos
Kremui:
300 gramų jogurto, natūralaus
180 gramų varškės (galima naudoti desertinę)
20 gramų želatinos
8 šaukštai vandens
1.5 šaukšto kakavos
pagal skonį cukraus pudros
Viršui:
300 mililitrų vandens (verdančio)
77 gramai skaidrios želė
pagal poreikį vyšnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kremui į dubenį pilti vandenį, berti želatiną, išmaišyti ir palikti brinkti 10 minučių, tuomet pakaitinti iki kol neliks granulių, palikti atvėsti.
2.
Į dubenį sudėti varškę, jogurtą ir suplakti su elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Jei naudosite desertinę varškę, plakti elektriniu trintuvu nereikia, užteks tik permaišyti.
3.
Į varškės ir jogurto masę berti kakavą ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti ir supilti atvėsusią želatiną. Svarbu, kad produktai būtų vienodos temperatūros, tuomet želatina nesušoks į gumuliukus.
4.
Į dubenėlį su kava sudėti sausainius ir pamirkyti iš abiejų pusių.
5.
Kepimo formos (naudojau 20 cm skersmens) dugną sudėti kavoje mirkytus sausainius, tuomet supilti paruoštą kakavinę varškės masę ir pastatyti stingti į šaldytuvą.
6.
Į dubenį pilti vandenį, berti žele ir išmaišyti.
7.
Ant kiek sustingusio kakavinio varškės sluoksnio sudėti vyšnias, užpilti kelis šaukštus paruoštos želės (visos nepilkite, nes uogos pakils) ir pastatyti į šaldytuvą sustingti.
8.
Kai uogos jau laikysis tvirtai, supilti likusią želę ir tortą dėti į šaldytuvą iki kol sutvirtės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital