Nekeptas jogurtinis tortas su vaisias

AUTORIUS:
Marina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas jogurtinis tortas su vaisias
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, nereikia kepti, gaivus, patiks kiekvienam ir mažam ir dideliam. Lengvai pagaminamas, nereikia kepti, gaivus, patiks kiekvienam ir mažam ir dideliam. Marina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai vanilinių sausainių (naudojau "Selga")
1 litras jogurto, braškinio
2 vienetai bananų
100 mililitrų vandens
1 šaukštas želatinos
Želė sluoksniui:
850 gramų konservuotų ananasų (griežinėlių, 1 skardinės)
154 gramai vyšnių želė (2 pakelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatina užpilti vandeniu ir palikti 15 min, kad išbrinktų. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždedame ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitiname (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną paliekame atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
2.
Sausainius sulaužyti gabalėliais. Bananus supjaustyti kubeliais.
3.
Į jogurtą plona srovele, plakant elektriniu plakikliu, supilti želatiną. Plakti dar 5 min.
4.
Jogurto masę sumaišyti su sausainiais, bananais ir sudėti į formą, tolygiai paskirstyti, paspausti. Palikti šaldytuve per naktį.
5.
Želė miltelius suberti į 1 l karšto vandens. Maišyti, kol ištirps. Palikti pravėsti.
6.
Atsargiai, po kelis šaukštus pilti trečdalį pravėsusios želė ant torto viršaus. Palikti stingti šaldytuve.
7.
Kai pirmas želė sluoksnis sustings, išdėlioti ananasų griežinėlius ir supilti maždaug pusę likusios žele. Palikti stingti šaldytuve.
8.
Kai sluoksnis su ananasais sustings supilti likusią želė. Palikti stingti šaldytuve.
9.
Aš papuošiau širdelėmis, kurias pagaminau iš sausainių-jogurto masės.
AUTORIUS: Marina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital