Nekeptas jogurtinis tortas su uogomis ir vaisiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nekeptas jogurtinis tortas su uogomis ir vaisiais
Nekeptas jogurtinis tortas su uogomis ir vaisiais
Nekeptas jogurtinis tortas su uogomis ir vaisiais
Nekeptas jogurtinis tortas su uogomis ir vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 riekių vyniotinio (pjaustytų 2 cm storio)
1 litras graikiško jogurto
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės vandens
30 gramų želatinos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
pagal skonį uogų
pagal skonį konservuotų persikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gilų indą (naudojau gilų, apvalų, 2 litrų talpos) išklokite maistine plėvele.Vyniotinį supjaustykite riekelėmis ir išklokite jomis visą indą.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite kelias minutes išbrinkti. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Atvėsinkite.
3.
Jogurtą išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Atvėsusią želatiną įmaišykite į jogurto masę ir kruopščiai įmaišykite. Suberkite uogas ir pjaustytus persikus ir išmaišykite.
4.
Jogurto kremą supilkite į indą, o ant viršaus sudėliokite likusį pjaustytą vyniotinį. Paruoštą tortą pastatykite į šaldytuvą,kad sustingtų, geriausiai per naktį. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital