Nekeptas gaivus tortas "Jogurto ir uogų ekspromtas"

AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas gaivus tortas "Jogurto ir uogų ekspromtas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
180 gramų sausainių
100 gramų migdolų
50 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų jogurto, natūralaus
150 gramų varškės (naminės)
3 šaukštai želatinos
0.5 vieneto citrinų sulčių
1 šaukštelis citrinos žievelės
šiek tiek cukraus (pagal skonį)
šiek tiek vanilinio cukraus
Įdarui:
300 gramų braškių
šiek tiek šokoladinių pabarstukų
Viršui:
1 pakelis citrinų želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sumalti, migdolus sukapoti. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais - migdolais. Dėti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi ir gerai paspausti.
2.
Ant viršaus pridėti per pusę perpjautų braškių.
3.
Želatiną užpilti keliais šaukštais vandens, kad būtų apie centimetrą virš želatinos ir palikti išbrinkti. Vėliau pakaitinti, kad ištirptų ir palikti atvėsti.
4.
Pertrintą varškę, jogurtą, cukrų, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę gerai išmaišyti. Plona srovele nuolat maišant supilti želatiną. Viską supilti ant sausainių pagrindo ir palikti sustingti.
5.
Dėti braškių eilutę, pabarstyti šokoladiniais pabarstukais.
6.
Paruošti citrininę žėlė, ją atvėsinti ir užpilti ant torto viršaus. Palikti tortą kelioms valandoms, kad sustingtų.
AUTORIUS: Ramunė Matulienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital