Nekeptas braškinis maskarponės tortas

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Nekeptas braškinis maskarponės tortas
Nekeptas braškinis maskarponės tortas
Nekeptas braškinis maskarponės tortas
Nekeptas braškinis maskarponės tortas
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, nekeptas maskarponės ir grietinėlės tortas. Eksperimentuokite ir nustebinkite artimuosius ir draugus! Lengvai pagaminamas, nekeptas maskarponės ir grietinėlės tortas. Eksperimentuokite ir nustebinkite artimuosius ir draugus! Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų maskarponės sūrio
400 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
200 gramų šaldytų braškių (trintų)
4 šaukštai cukraus pudros
50 mililitrų braškių sirupo
20 gramų želatinos
Pagrindui:
180 gramų sausainių
50 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Uogų žėlė sluoksniui 5 g želatinos užpyliau 100 ml vandens ir palikau brinkti 10 min. Išbrinkintą želatiną ištirpinkite vandens garų vonelėje (neužvirinkite!).
2.
Šaldytas trintas braškes šiek tiek pakaitinau, nuėmiau nuo ugnies ir tada supyliau ištirpintą želatiną, išmaišiau. Supyliau į žiedą maždaug 15 cm skersmens. Padėti šaltai, sustingti.
3.
Pagrindui sutrinti sausainius ir sumaišyti su išlydytu sviestu (šiuo atveju aš naudojau biskvito lakštą) sudėti į formą ir paspausti, kad gražiai išsilygintų.
4.
Likusią želatiną užpilti maždaug 150 ml ir palikti 10 min brinkti. Išbrinkintą želatiną ištirpinkite vandens garų vonelėje (neužvirinkite!). Atvėsinti.
5.
Kremui grietinėlę išplakti su cukraus pudra (cukraus pudros pagal skonį) iki standžių putų. Sumaišyti su vanilės ekstraktu, braškių sirupu ir maskarponės sūriu. Plona srovele, maišant, supilti atvėsusią želatiną. Gerai išmaišyti.
6.
Ant sausainių pagrindo pilame šiek tiek tiek kremo, kad pasidengtų sausainių masė. Dedame atvėsusi uogų žele sluoksnį ir užpilame likusiu maskarponės kremu. Palikti šaltai, kol sustings.
7.
Puošiame vaisiais arba žiedlapiais!
Patarimai:
Galite naudoti bet kokias uogas arba tiesiog žele.
Torto forma 20 cm skersmens.
Uogų žele sluoksnis turi būti šiek tiek mažesnio skersmens, kad kremas puikiai subėgtų į kraštelius ir jis pasislėptų.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital