Nekaitinta moliūgų mišrainė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Nekaitinta moliūgų mišrainė žiemai
Nekaitinta moliūgų mišrainė žiemai
Nekaitinta moliūgų mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Pernai darbe labai daug kolegių gamino nekaitintą moliūgų mišrainę žiemai, o aš kažkaip buvau likus jos nepabandžiusi. Tad šįmet pirmas patiekalas, kurį gaminu su Pernai darbe labai daug kolegių gamino nekaitintą moliūgų mišrainę žiemai, o aš kažkaip buvau likus jos nepabandžiusi. Tad šįmet pirmas patiekalas, kurį gaminu su moliūgais, būtent ir yra ši mišrainė. Receptą aš pritaikiau savo šeimos skoniams ir į mišrainę nedėjau paprikos, svogūnus pakeičiau porais.
Iš normos išeina 5 – 0,5 l stiklainiukai. Užtruksite, kol supjaustysite daržoves apie 20 min, tada 10 – 12 val mišrainė ilsėsis, o tada beliks sudėti į stiklainius.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 kilogramai moliūgų
0.5 kilogramo morkų
0.5 kilogramo poro
1 stiklinė obuolių acto
1 stiklinė cukraus
3/4 stiklinės aliejaus
2 šaukštai druskos (nubrauktų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Moliūgą sutarkuojame šiaudeliais.
2.
Morkas nuskutame ir taip pat sutarkuojame šiaudeliais.
3.
Porą supjaustome smulkiai.
4.
Daržoves sumaišome, užpilame aliejumi, actu, cukrumi ir druska. Viską gerai išmaišome, paslegiame ir per naktį paliekame pastovėti kambario temperatūroje.
5.
Ryte sudedame į švariai išplautus stiklainius ir laikome vėsiai. Aš laikau šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Svetlana
2019-10-22 12:54
Pagal jūsų receptą dariau ne šiaudeliais, o tiesiog plonomis juostelėmis su kopūstų tarka. Dar įdėjau nedaug obuolių skiltinių. Laba skani mišrainė, galima ją tik vieną valgyti. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Loreta
2019-09-11 11:09
O kiek ilgai galima laikyti mišrainę šaldytuve ? ATSAKYTI
Diana
2019-09-15 15:29
Man tokia mišrainė apie porą mėn drąsiai laikosi (ilgiau neišbuvo dar, labai skani). Kit sako ir iki pavasario išsaugo. Tik žiūrėkite, kad daržovės visada po skysčiu būtų, jeigu nuvalgote, šaukštu paspauskite, kad skystis viršų padengtų. Tada gerai laikysis ir niekas neges. ATSAKYTI
brigita
2018-10-28 13:03
Aciu zu puiku recepta- kaip tik pasigaminau, labai skani, traski pikantisko skonio misraine, super! :) ATSAKYTI
Zita
2018-10-25 19:01
Labai skanu.Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital