Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Kol kopūstai rūgsta ir laukia savo eilės, pasigaminau dar vieną nekaitintą mišrainę žiemai. Mišrainė skani ir gaivi. Darau jau ją žiemai, keli metai. Labai greitai Kol kopūstai rūgsta ir laukia savo eilės, pasigaminau dar vieną nekaitintą mišrainę žiemai. Mišrainė skani ir gaivi. Darau jau ją žiemai, keli metai. Labai greitai susivalgo, tad net nežinau, kaip ilgai ji gali stovėti šaldytuve. Iš normos išeina 2 – 0,7 l ir 2 – 0,5 l stiklainiukai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai kopūstų
500 gramų morkų
1 galva česnako
2 stiklinės vandens
1.5 stiklinės obuolių acto
1 stiklinė cukraus
3/4 stiklinės aliejaus
3 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus supjaustome smulkiai peiliu ir arba sutarkuojame. Morkas nuskutame ir sutarkuojame. Česnaką susmulkiname. Daržoves sudėti į didelį dubenį.
2.
Puode užviriname vandenį su cukrumi, druska, maišome, kol ištirps, pilame aliejų ir actą paverdame kelias minutes. Palikti atvėsti.
3.
Marinatą pilame ant daržovių, paslegiame ir laikome parą laiko vėsiai.
4.
Po paros mišrainę sudedame į švarius stiklainius, sandariai užsukame ir laikome šaltai.
5.
Iš šio ingredientų kiekio man išeina 2 – 0,7 l ir 2 – 0,5 l stiklainiukai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Jurga
2023-08-13 19:03
Kiek išsilaiko tokie kopūstai? ATSAKYTI
LINA
2022-09-13 14:25
Ar tinka siai misrainei vasariniai kopustai? ATSAKYTI
Ignė
2022-09-13 17:11
Tinka :) ATSAKYTI
Jovita
2020-09-15 13:13
O visa ziema islaiko ir kokiu laikiu galima jau dariti ATSAKYTI
Jolanta
2018-10-19 08:50
Viena stikline cukraus????? ATSAKYTI
Rita Lizunenko
2018-10-13 17:32
o kaip dėl marinato ar jo nepritrūksta?
ATSAKYTI
Roma
2018-10-15 18:10
Ne, nes paslėgti kopūstai išskiria nemažai skysčio. Jeigu atrodytų mažoką, pamaigykite kopūstus rankomis (kaip rauginant) ir tikrai skysčio pakaks. Į stiklainius irgi dėkite standžiai spausdami. Tikrai geras ir vykęs receptas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital