Nealkoholinis Kalėdinis punšas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Nealkoholinis Kalėdinis punšas
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Nealkoholinis Kalėdinis punšas
Nealkoholinis Kalėdinis punšas
Nealkoholinis Kalėdinis punšas
Autorius apie receptą: Šis labai šventiškai atrodantis ir puikaus skonio gėrimas tikrai papuoš šventinį stalą. Aš užrašiau savo mėgiamą sulčių ir vaisių derinį, bet juo galite drąsiai Šis labai šventiškai atrodantis ir puikaus skonio gėrimas tikrai papuoš šventinį stalą. Aš užrašiau savo mėgiamą sulčių ir vaisių derinį, bet juo galite drąsiai improvizuoti. Nealkoholinis imbierinis alus (jo rasite daugumoje didesnių parduotuvių) suteikia punšui dar daugiau kalėdiškumo, bet jei neturite ar nemėgstate, galite praleisti. Man labai patinka kokteilius primenanti skonio nata, kurią nealkoholiniams gėrimams suteikia tonikas, bet jei mėgstate mažiau saldumo, vietoje jo galima naudoti ir tiesiog gazuotą vandenį. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro apelsinų sulčių (naudojau Don Simon natūraliai spaustas)
0.5 litro spanguolių sulčių
250 mililitrų vynuogių sulčių (naudojau Don Simon natūraliai spaustas, taip pat tinka tropinių vaisių sultys ar mandarinų)
0.5 litro toniko (naudojau Smith & Williams)
250 mililitrų imbierinis alus (arba šiek tiek imbierinio vynio, galima nedėti)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas obuolių
0.5 vieneto greipfrutų (nebūtina)
2 saujos spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Apelsiną, obuolį ir greipfrutą švariai nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
2.
Į dubenį ar kitą indą, kuriame tieksite, dosniai dėkite ledo kubelių. Ant jų pilkite sultis ir išmaišykite.
3.
Dėkite vaisius, supilkite toniką, imbierinį alų (jei naudojate) ir išmaišykite.
4.
Tiekite iškart.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital