Natūraliai spalvingi samanoti keksiukai su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Natūraliai spalvingi samanoti keksiukai su maskarponės kremu
Natūraliai spalvingi samanoti keksiukai su maskarponės kremu
Natūraliai spalvingi samanoti keksiukai su maskarponės kremu
Natūraliai spalvingi samanoti keksiukai su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Prieš kelis metus esu kepusi keksą, tik puošiau balta kremo kepure, o dabar, kai prieš akis iššoko Nidos kepti keksiukai, prižadėjau draugei, kad kai eisiu pas ją į svečius Prieš kelis metus esu kepusi keksą, tik puošiau balta kremo kepure, o dabar, kai prieš akis iššoko Nidos kepti keksiukai, prižadėjau draugei, kad kai eisiu pas ją į svečius arbatos tokių atsinešti. Pažado laikausi ir šiandien planuoju aplankyti draugę, tad keksiukai jau iškepti. Šiems keksiukams nenaudojau jokių dažų, graži žlia spalva išgaunama špinatų dėka. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
2 stiklinės kvietinių miltų
400 gramų špinatų
4 vienetai kiaušinių
3/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
3/4 stiklinės cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų maskarponės sūrio
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštas citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į smulkintuvą sudėkite nuplautus ir nusausintus špinatus, supilkite aliejų ir sutrinkite iki tyrelės masės.
2.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė taps balta ir puri. Plona srovele supilkite špinatų masę ir nuolat plakite.
3.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir įsijokite į špinatų masę. Gerai išmaišykite.
4.
Į metalines keksiukų formeles dėkite popierinius "sijonėlius" ir pripildykite 3/4 tūrio masės.
5.
Kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. arba, kol keksiukai iškeps. Atvėsinkite.
6.
Kremui sumaišykite grietinėlę, maskarponės sūrį, citrinos sultis ir cukraus pudrą. Plakite, iki kol masė taps tiršta. Kremą sukrėskite į konditerinį maišelį.
7.
Nuo keksiukų nupjaukite viršūnėles ir sutrinkite iki trupinukų.
8.
Ant nupjautų keksiukų viršaus spauskite kremą suformuodami kepurėles ir ant viršaus užberkite žalius trupinukus. Galite puošti ir uogomis, bus šventiškiau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital