Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Natūraliai spalvingas vyniotinis su varške
Autorius apie receptą: Spalvingas ir be jokių E. Kuršėnų vyniotinio antros eilės pusbrolis, toks keistuolis. Gaivesnis, liesesnis ir mažiau saldus. Spalvingas ir be jokių E. Kuršėnų vyniotinio antros eilės pusbrolis, toks keistuolis. Gaivesnis, liesesnis ir mažiau saldus. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 sauja greipfrutų (džiovintų, papuošimui)
1 vienetas citrinų (sulaistymui)
Tešlai:
5 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių (nebūtina)
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 gramų varškės 9% (naudojau kaimišką)
200 gramų sviesto (minkšto,+skardai patepti)
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštas liofilizuotų mėlynių (miltelių)
1 šaukštas vanilinio cukraus
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta, balta, puria mase. Aš plakiau 12 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant. Neturint biskvito kepimo patirties, galima įberti pusę šaukštelio kepimo miltelių - apsidraudimui nuo neiškilimo.
2.
Kepimo popieriumi iškloti skardą (aš kepu standartinėje orkaitės skardoje), dar patepti sviestu. Atsargiai, švelniai supilti ant jos tešlą, jei reikia, tolygiai paskirstyti šaukšto nugarėle.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 -14 minučių. Kai iškepa, trumpai palaikyti pravertoje orkaitėje.
4.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
5.
Kremui pertrinti varškę smulkintuvu.
6.
Sumaišyti sviestą su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kondensuotu pienu. Įmaišyti ir varškę. Suberti mėlynių miltelius, įspausti būtinai citrinos. Ji suintensyvina mėlynių spalvą. Išmaišyti.
7.
Biskvito lakštą atsargiai, nesuplėšant išvyniot. Apšlakstyti citrina, palaukti kelias minutes. Ištepti varškės kremu. Standžiai suvynioti, šį kartą jau be popieriaus viduje.
8.
Palaikyti šaltai geriausia per naktį - reikia laiko susistovėti.
9.
Papuošti džiovintais greipfrutais. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu, apiberti tarkuotais džiovintais vaisiais.
Patarimai:
Kreminės varškės naudojimas šiuose vyniotiniuose man nepasiteisino, nepavyksta išgauti kremui purumo, gyvumo.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital