Natūraliai saldūs vafliai su špinatais

AUTORIUS:
Skanumynas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Natūraliai saldūs vafliai su špinatais
Natūraliai saldūs vafliai su špinatais
Natūraliai saldūs vafliai su špinatais
Natūraliai saldūs vafliai su špinatais
Autorius apie receptą: Puikūs pusryčiams ir ne tik. Puikūs pusryčiams ir ne tik. Skanumynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
280 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
100 gramų špinatų
50 gramų riešutų kremo
50 gramų sviesto
30 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė pieno
2 vienetai datulių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Papuošimui:
100 gramų šilauogių
20 gramų juodojo šokolado
pagal poreikį šokolado (naudojome Kit Kat šokoladinius batonėlius)
pagal poreikį saldainių (naudojome saldainius „akytės“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą išlydyti.
2.
Visus ingredientus sudėti į maisto blenderį ir sutrinti iki vientisos masės.
3.
Dėti po 1,5 ar 2 šaukštus į vaflinę vienam vafliui. Kepkite apie 3-4 min. Man gavosi 12 vidutinio dydžio vaflių.
4.
Išlydykite juodą šokoladą. Juo papuoškite vaflius kartu su kit kat saldainiais bei akytėmis.
5.
Taip pat siūlau valgyti ir su uogomis kaip pvz. šilauogės. Skanaus!
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital